Life Coach Carla Gorter
Geef een positieve draai aan je leven!
Welkom!Carla wie?Voelsprieten?Voelsprieten TestInfo. voor BasisschoolInfo. voor Voortgezet OnderwijsBoekNieuwsHersenspinselsTip!Tarieven consultContact

Persoonlijk consult
E-mailconsult


Persoonlijk consult

De ervaring leert dat je met een aantal persoonlijke consulten grote stappen maakt. Het is één op één, ik ga direct in op jouw vragen en mocht er iets niet duidelijk zijn, dan kan jij hier gelijk op reageren. Onze gesprekken zijn specifiek op jou toegespitst waardoor je een enorme sprong in je persoonlijke ontwikkeling kunt maken.

Ook kinderen komen voor persoonlijke consulten, samen met hun vader of moeder. Ik ga dan het gesprek aan met het kind, geef adviezen aan de ouders en geef soms een map mee om in te tekenen of schrijven waar het kind de komende tijd mee aan de slag gaat. Deze map is de rode draad voor de gesprekken die we hierna volgen. Dit blijkt een enorm goede manier te zijn voor kinderen om zich bewust te worden van hun eigen handelen en samen vinden we een prettige manier van hiermee om gaan.
Het is van allergrootst belang dat één van de ouders bij deze gesprekken aanwezig is, zij hebben een centrale rol. Doordat zij uitleg krijgen en hierdoor inzicht krijgen in het gedrag van hun kind en adviezen krijgen hoe zij hiermee om moeten gaan, kunnen zij hun kind stimuleren en bewust maken van zijn/haar reacties en handelen.

Jongeren komen vaak de eerste keer met één van hun ouders en komen daarna vaak alleen.


Tarief persoonlijk consult: €50,- 


De persoonlijke consulten vinden plaats in Assen en duren de eerste keer vaak 1,5 uur en daarna ca. 1 uur.
We beginnen met een intakegesprek waarin vastgesteld wordt waar voor je komt en of ik iets voor je kan betekenen. Is dit wel het geval, dan gaan we gelijk aan de slag en krijg je de eerste adviezen mee naar huis. In dit geval betaal je het tarief van een persoonlijk consult.
Blijkt na de intake dat ik weinig voor je kan betekenen of dat het van beide kanten niet goed voelt, dan laten we het bij de intake en hoef je geen kosten te betalen.
Hoe vaak iemand moet komen is per situatie verschillend.

Gezien mijn andere werkzaamheden geef ik de persoonlijke consulten momenteel op maandagmiddag, woensdag en vrijdag. 
Aangezien deze dagen snel gevuld zijn, kan je het beste op tijd contact met me opnemen.
Helaas worden mijn consulten niet vergoed door het ziekenfonds.

Je kan me bellen of mailen om een afspraak te maken (mijn gegevens zijn te vinden bij 'Contact')


Welkom!Carla wie?Voelsprieten?Voelsprieten TestInfo. voor BasisschoolInfo. voor Voortgezet OnderwijsBoekNieuwsHersenspinselsTip!Tarieven consultContact