Life Coach Carla Gorter
Geef een positieve draai aan je leven!
Welkom!Carla wie?Voelsprieten?Voelsprieten TestInfo. voor BasisschoolInfo. voor Voortgezet OnderwijsBoekNieuwsHersenspinselsTip!Tarieven consultContact

Persoonlijk consult
E-mailconsult


E-mailconsult
E-mailconsulten kunnen heel prettig werken. Het voordeel is dat je er niet je huis voor uit hoeft. Je hoeft niet naar Assen te rijden, geen reiskosten en reistijd. Bovendien kan je me mailen wanneer het jou uitkomt, lekker onderuit op de bank met je laptop op schoot. Daarnaast kan je mijn antwoorden en adviezen er later nog een keer weer bij pakken.
Een e-mailconsult is vooral prettig als je tegen iets aanloopt waar je even wat hulp bij wilt.
Wil je echt grote sprongen maken, moet er echt wezenlijk iets veranderen in jouw leven, dan werken persoonlijke consulten vaak beter. Dan kan je tijdens het gesprek gelijk reageren op wat ik zeg en met veel tips en een dosis positieve energie weer naar huis. Het is dus maar net wat je doel is en wat je prettig vindt.

Tarief e-mailconsult: €25,-

Wat houdt een e-mailconsult in:
Heb je een vraag, loop je ergens tegen aan, dan kan je me mailen. 
Ik stuur je een intakeformulier waar een aantal vragen op staan die je mag invullen waardoor ik een goed beeld krijg waar je tegenaan loopt. 
Tevens stuur ik een factuur. Na ontvangst van betaling gaan we aan de slag.
Ik stuur jou dan een reactie op jouw vraag/probleem (dit vaak op woensdag of vrijdag).
Soms vinden daarna nog één of twee korte uitwisselingen plaats ter verduidelijking.

Loop je daarna weer tegen iets aan, dan starten we een tweede consult. Je kan het dus zo lang maken als dat je wilt.

Heb je behoefte aan een e-mailconsult, dan kan je een mail sturen naar: lifecoachcarlagorter@ziggo.nl en dan kunnen we al snel aan de slag!


Welkom!Carla wie?Voelsprieten?Voelsprieten TestInfo. voor BasisschoolInfo. voor Voortgezet OnderwijsBoekNieuwsHersenspinselsTip!Tarieven consultContact