Life Coach Carla Gorter
Geef een positieve draai aan je leven!
Welkom!Carla wie?Voelsprieten?Voelsprieten TestInfo. voor BasisschoolInfo. voor Voortgezet OnderwijsBoekNieuwsHersenspinselsTip!Tarieven consultContact

Jan Gorter


Carla wie?
Om precies te zijn: Carla Gorter-Bergsma. Inmiddels 41 jaar, gelukkig getrouwd en ik heb een waanzinnige leuke, knappe, intelligente, stoere, zeer lieve zoon! :-)) Ik heb gewerkt als leidster op een kinderdagverblijf in Groningen en daarna ben ik gaan werken als activiteitenbegeleidster in een verpleeghuis in Assen. Inmiddels organiseer ik daar alles rondom Recreatie & Ontspanning, iets wat ik met veel plezier doe. Daarnaast begeleid ik mensen vanuit huis bij hun persoonlijke groei.

Hoe kwam ik daartoe? Het leven op zich is eigenlijk één grote leerschool. Ondervinding is de beste leermeester wordt er weleens gezegd en zo zie ik dat ook. Met veel vallen en opstaan heb ik mijn lessen geleerd en leer ik nog steeds mijn lessen. Ik heb moeten ontdekken dat ik enorme 'voelsprieten' heb (hoog sensitief ben) en ik heb daarmee moeten leren omgaan. Mijn (inmiddels overleden) vader heeft hierin een grote rol gespeeld. Sommigen hebben hem gekend, klik dan eens links op 'Jan Gorter'.

Gaandeweg mijn leven begon ik hier steeds beter mijn draai in te vinden en ben ik anderen gaan helpen die hier ook tegenaan liepen. En weet je, dat is prachtig! Want ik zie mensen open bloeien. Ze worden zich bewust van hun handelen en nemen de touwtjes van hun leven weer in eigen handen. Ze geven een positieve draai aan hun leven!
Maar op een gegeven moment begon het te knagen. Het is natuurlijk prachtig om mensen te helpen die hoog sensitief zijn, maar al die andere mensen dan? Ik besloot een opleiding Life Coach te gaan volgen, zodat ik een bredere groep mensen kan helpen. Dus zodoende zit je nu tegen een website van mij aan te kijken.
Bovendien heb ik iets met kinderen. Ik vind kinderen geweldig. Het lijken wel spirituele wezentjes die nog zo dicht bij zichzelf staan. Zo open en eerlijk. En soms ook zo dwars en niet begrepen. Om dit alles te ondersteunen heb ik een cursus Kinderpsychologie gedaan. Nu ik regelmatig met kinderen werk, zie ik hoe snel ze mijn tips oppakken en ervaar ik dat ze graag bij me komen omdat er iemand is die ze begrijpt. Dat is toch bijzonder?!
Ook jongeren draag ik een warm hard toe! Zij zitten best in een lastige levensfase en dan kan een duwtje in de goede richting heel prettig zijn. Met veel plezier geef ik dit duwtje!

Natuurlijk ben ik niet alwetend. Maar je kunt altijd aan me voorleggen waar je tegenaan loopt en dan zal ik kijken of ik je daarbij kan helpen. Als dat wel zo is, is dat prachtig. Mocht dat niet zo zijn, dan zal ik daar ook eerlijk in zijn. Het moet van beide kanten goed voelen!
Dus... loop jij tegen bepaalde dingen aan in het leven en wil je dat ik eens over je schouder meekijk?
Neem dan contact met me op, misschien kan ik iets voor je betekenen!
 


Welkom!Carla wie?Voelsprieten?Voelsprieten TestInfo. voor BasisschoolInfo. voor Voortgezet OnderwijsBoekNieuwsHersenspinselsTip!Tarieven consultContact